Odden Padel er et samarbejde mellem OGIF og OB.

Banen ligger ved siden af Willemoeshallen på skoletoften 7, 4583 Sjællands Odde. Placering af banen

Banen er en udendørs doubelbane, beregnet til 4 brugere af gangen, af de 4 skal der være mindst 1 medlem af Odden Padel for at booke banen.

Banen kan bookes 1 time af gangen, hvis der er behov for 2 timer kan der bookes 2 timer i træk. Vælges der 2 timer i træk, tæller det for 1 bookinger.

Det er tilladt at være på 2 aktive bookinger inden for en periode på 21 dage og maksimalt 2 timer på en enkelt dag. Det er vores ønske at man eksempelvis kan være på en booknig i dag(Mandag) og en på torsdag, når den i dag er afviklet kan man booke en ny træning af de tider der er ledige, dog ikke mere end 2 timer på en dag. Medlemmer betaler for eventuelle gæster (40kr pr. gæst i timen) senest på dagen for bookingen. Eks. hvis der er markeret 2 medlemme i bookingportalen, til den valgte time, skal der betales yderliger 80 kr på dagen for 2 gæster i en time.

Der er mulighed for at leje bat (25kr pr. stk.), til bruge på den dag banen er booket, betales senest på dagen for bookningen.

De bolde der ligger løst i vasketøjs kurven må godt lånes gratis, husk at lægge dem på plads igen.

Banen er sponsoreret af DGI (200000kr), Richardt Hansen A/S (fundament og jord arbejde værdi ca. 250000kr), Niels Anderson (Kranarbejde), Niels Dybelund Jensen (aflæsning af banen), Odsherred kommune (grunden banen ligger på) samt OGIF og OB.

Indmeldelse til Odden Padel pris 500 kr.

Der indbetales 500 kr på foreningens Mobilepay nr 233869, på den kan medlemskontingent samt betaling for gæster og leje af udstyr indbetales. Skriv dit navn og første 6 fra personnummer (fødselsdato bruges til medlsems nr.) på betalings blanketten. Har du ikke mulighed for at benytte Mobilepay kan der betales via foreningens bank konto nr. 9570 13603944, med samme fremgangsmåde, vi ser helst at der betales via Mobilepay.

Skriv en mail til padel@ogif.dk  emne "Nyt medlem" i mailen skal stå dit navn, første 6 (fødselsdag) den email der ønskes benyttet og gerne dit tlf. nr.

Når du har meldt dig ind og betalt, får du en email, med koder for at komme ind samt en invitation til Odden Padel Banen i bookingportal.com/odden-padelbane1 .

Vi tager ikke betaling via bookingportalen, kun via mobilepay og bankoverførsel.

Nyheder og Arrangementer kan læses på Odden Padel på facebook. 

 

Vi er en forening, der drives af frivillige 
Derfor er det vigtigt, at vi alle hjælper til med at holde vores bane og området rent og rydeliget. Tag evt. en pose med i lommen og læg urenheder fra banen i posen.
På den måde vil alle kunne nyde godt af Padel-anlægget her på Odden i lang tid, Odsherreds smukkeste område.

Padel ordensregler

Der spilles altid i rene sko/padelsko  
Udendørs sko, tobak, tyggegummi, snus, kaffe, dåser og flasker er absolut ikke tilladt på banerne.

Det er ikke tilladt at benytte rekvisitter til andre sportsgrene. Eks. de fodbolde der pt. er i klubhuset må ikke benyttes.  

I tildfælde af at vores regler ikke overholdes kan bestyrelsen tildele sanktioner.

  

Padelreglerne findes sammen med en mængde anden relevant oplysning om padel på hjemmesiden 
www.padelidanmark.dk 

  

Priser.

Medlemskab 1 sæson(Januar til Januar). 500 kr.

Gæster 1 time (i følge med mindst 1 medlem) 40 kr. i timen per gæst.

Leje af bat 25kr per stk.

De bolde der er i vasketøjskurven kan benyttes gratis, husk at lægge dem tilbage i kurven.  

 

Vi har lavet en aftale med ketshop om rabat til vores medlemmer.

Hvis i trykker på linket (medlems-LINK) kommer i ind på en side hvor der er rabat, der er 24 vare hvor der er særlig rabat på.

Brugernavn; padel@ogif.dk

Log in; OGIF23!

 Medlems-LINK;

https://b2b.ketshop.dk/medlemmer/?cid=93&key=289c2aba63d2e93b0559af4b19e8c46e