OGIFs hjemmeside

Vi har haft bestyrelsesmøde til aften (d. 11. maj). Det er enstemmigt vedtaget, at vi desværre ser os nødsaget til at aflyse gymnastikopvisningen i år.

Vi er rigtig kede af at aflyse opvisningen, hvor vi også skulle have sagt farvel til 5 instruktører. Vi anerkender de 5 instruktører for deres store arbejde og giver dem en hilsen som TAK for deres store arbejde i foreningen.

 

Samtidigt informerer vi om, at nuværende gruppe for Odden Gymnastik- og Idrætsforening på Facebook nedlægges snarest og erstattes af en ny Facebook foreningsside, som forventes at være i drift fra 25. maj. 
Vi ser frem til at se jer alle ved sæsonstart uge 37. 
Rigtig god sommer og på gensyn
 
Alle aktiviteter i OGIF regi er aflyst fra d. 12.3.2020
 
Velkommen til Odden GIFs hjemmeside, vi vil her vise hvad der sker i foreningen, hvornår der er træning, kampe.

KONTINGENT: Forældre/Barn 250 kr. Børn op til og med børnehave 350 kr. Børn fra 0. kl. til 14 år 500 kr. Voksenhold (fra 14 år) 600 kr- Ældreidræt 300 kr.  Første aktivitet (den dyreste) er fuld pris; 2. aktivitet er halv pris; 3. aktivitet og derefter er gratis. Fodbold er som ovenfor, dvs. 500 kr. for børn og 600 kr. for voksne. Kontingenter skal indbetales når sæsonen starter i august/september måned. Hvis der blever betalt med netbank, bedes de første 6 tal i CPR nummer anføres som medlemsnummer. Kontonummer 1551 - 2320436.

Fastelavnsfesten i år holdes den 23.2.2020 i Willemoeshallen indbydelse kan ses her.
 
Odden Gymnastik og Idrætsforening afholder årsmøde den 26. februar 2020 kl. 19.00 i Odden Forsamlingshus.
 
Så er programmet for sæsonen 2019-2020 klar. Det kan ses på dette link.
 
Odden Gymnastik- og Idrætsforening afholder deres årlige gymnastikopvisning den 4. april, 2020 i Willemoeshallen, programmet kan ses her.
 
Indmeldelsesblanket til Odden Foreningsfitness kan downloades her.
 
Hvis du klikker på dette link kan du se en pdf fil af foreningens vedtægter.
 
Odden GIF har tegnet sponsorkontrakt med OK benzin, så klubben får 5 øre pr. liter benzin eller diesel som klubbens medlemmer og andre interesserede køber på deres OK kort. Hvis man i forevejen har et OK kort skal man ringe til det telefonnummer der står på ens OK kort og tilmelde det til OGIF, det nummer man skal opgive for at OGIF får 6 øre pr. liter benzin eller diesel er 559844.